Η εταιρία μας

 

Κρατήσεις online

 

Ο ιστοχώρος kratise.gr (kratise.com, greekbookings.net και mygreekbookings.com), διαθέτει μία online πλατφόρμα μέσω της οποίας ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλλες, ξενώνες κλπ μπορούν να διαφημίσουν τα καταλύματά τους που είναι διαθέσιμα προς κράτηση. Οι επισκέπτες του ιστοχώρου μπορούν να πραγματοποιήσουν κρατήσεις στα προσφερόμενα καταλύματα.

Πραγματοποιώντας μία κράτηση, μέσω του kratise.gr, δημιουργείτε σχέση συμβολαίου (η οποία δεσμεύεται από το νόμο) με το ξενοδοχείο στο οποίο κάνετε την κράτηση. Από τη στιγμή ολοκλήρωσης της κράτησης, ενεργούμε αποκλειστικά ως μεσάζων ανάμεσα σε εσάς και το ξενοδοχείο, μεταφέροντας τα στοιχεία της κράτησής σας στο σχετικό ξενοδοχείο και αποστέλλοντας σε σας e-mail επιβεβαίωσης εκ μέρους του ξενοδοχείου.

Κατά την παροχή των υπηρεσιών μας, οι πληροφορίες που δημοσιοποιούμε βασίζονται στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα ξενοδοχεία. Για αυτό το λόγο, τα ξενοδοχεία έχουν πρόσβαση σε σύστημα διαχείρισης μέσω του οποίου έχουν την αποκλειστική ευθύνη να ανανεώνουν όλες τις τιμές, τη διαθεσιμότητα και άλλες πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται στον ιστοχώρο μας. Παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και φροντίδα για τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών μας, δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε και να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, και ούτε διατηρούμε την όποια ευθύνη για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για παρεμβολές λόγω (προσωρινής ή/και μερικής) αναστολής λειτουργίας, αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης του ιστοχώρου ή από οποιοδήποτε άλλη αιτία), για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες ή για τη μη διανομή των πληροφοριών.

Κάθε ξενοδοχείο ανά πάσα στιγμή διατηρεί την ευθύνη για την ακρίβεια, την πληρότητα και την ορθότητα των (περιγραφικών) πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των τιμών και της διαθεσιμότητας) που εμφανίζονται στον ιστοχώρο μας. Ο ιστοχώρος μας δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται ως μέσο υπόδειξης ή έγκρισης (της τιμής, του επιπέδου υπηρεσιών ή της βαθμολογίας) οποιουδήποτε διαθέσιμου ξενοδοχείου.

Οι υπηρεσίες μας διατίθενται μόνο για προσωπική και όχι για εμπορική χρήση. Για αυτόν το λόγο, δεν έχετε το δικαίωμα μεταπώλησης, απευθείας συνδέσμου, χρήσης, αντιγραφής, παρακολούθησης (π.χ. με προγράμματα spider, scrape), παρουσίασης, καταφόρτωσης (download) ή αναπαραγωγής οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφορίας, λογισμικού, προϊόντων ή υπηρεσιών που διατίθενται στον ιστοχώρο μας για οποιαδήποτε εμπορική ή ανταγωνιστική δραστηριότητα ή σκοπό.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται από την Κολοκοτρώνης & Συνεργάτες (Κ&Σ)
Δ. Γούναρη 11 ΤΚ 56334 Θεσσαλονίκη | Τηλ. 2310708795
ΑΦΜ 064902635 ΔΟΥ Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Η Κ&Σ δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή /και παραλείψεις και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των πληροφοριών που δημοσιεύονται ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Copyright © 2000-2011 kratise.gr-kratise.com Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

Τιμές και εγγύηση καλύτερης τιμής

Οι τιμές στον ιστοχώρο μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Όλες οι τιμές είναι ανά δωμάτιο και αθροίζονται για το συνολικό αριθμό των διανυκτερεύσεών σας. Συμπεριλαμβάνουν δε το Φ.Π.Α. και όλους τους άλλους φόρους (με επιφύλαξη για την πιθανότητα αλλαγής αυτών των φόρων), εκτός και εάν αναφέρεται διαφορετικά στον ιστοχώρο ή στο e-mail επιβεβαίωσης.

Ορισμένες φορές, εμφανίζονται χαμηλότερες τιμές στον ιστοχώρο μας για συγκεκριμένη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο. Οι τιμές αυτές ορίζονται από τα ξενοδοχεία και μπορεί να συνοδεύονται από ειδικούς περιορισμούς και όρους, που έχουν να κάνουν, για παράδειγμα, με την ακύρωση και την επιστροφή χρημάτων. Παρακαλείστε να ελέγξετε τις πληροφορίες σχετικά με το δωμάτιο και τις τιμές διεξοδικά για πιθανούς τέτοιους όρους πριν πραγματοποιήσετε την κράτησή σας.

Κράτηση χωρίς χρέωση

Η υπηρεσία μας προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Δεν χρεώνουμε για την υπηρεσία μας επιπλέον κόστη (κράτησης) στην τιμή δωματίου. Δε χρεώνουμε επίσης ποτέ την πιστωτική σας κάρτα, καθώς για τη διαμονή σας πληρώσετε απευθείας στο ξενοδοχείο.