Καταλύματα επιλεγμένου ξενοδόχου

Βρίσκεσαι στην: 

Ελλάδα Κρήτη Λασίθι Σητεία Σητεία

Αναζήτησε από τις: 
H

Hotel Krystal

Περιγραφή ξενοδόχου

Hotel Krystal

Διεύθυνση: Καπετάν Σήφη 17, 72300, Σητεία
Τηλέφωνο: +30 2843022284
Email: sitiakrystal@yahoo.com

 

Γενική περιγραφή

To Ξενοδοχείο KRYSTAL βρίσκεται στο κέντρο της Σητείας, σε απόσταση 70 μ. από τη θάλασσα. Το Ξενοδοχείο ( Γ’ κατηγορίας) είναι δυναμικότητας 41 δωματίων / 75 κλινών, πλήρως ανακαινισμένο, με αυτόνομο A/C, ψυγείο, satellite TV, μπάνιο / WC, μπαλκόνι ανά δωμάτιο, αίθουσα πρωινού, αίθουσα αναψυχής με internet-access και bar, lobby.

Περιβάλλον

Οι ξενοδοχειακές μας μονάδες ενσωματώνουν την πλούσια κρητική παράδοση και την θερμή φιλοξενία. Οι φιλοξενούμενοί μας απολαμβάνουν έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα φιλικό, άνετο και σύγχρονο περιβάλλον.

Εάν ταξιδεύετε για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, μόνος ή με την οικογένεια σας, τα ξενοδοχεία μας σας υπόσχονται μια αξέχαστη παραμονή στην μαγευτική περιοχή της Σητείας .

Σητεία – η αρχαία πύλη του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού! Η Σητεία είναι το ήπιο, ήρεμο, γλυκό πρόσωπο της Κρήτης. Μια πανέμορφη μικρή πόλη στο νοτιοανατολικότερο άκρο της Κρήτης. Μια πόλη με διαρκή παρουσία και ιστορική ζωή που ξεκινάει από τα πανάρχαια χρόνια Η πόλη είναι αμφιθεατρικά κτισμένη προστατεύοντας τον ομώνυμο κόλπο. Οι Σητειακοί είναι απόγονοι των Μινωιτών, των Ετεοκλητών κατά τον Όμηρο, που αγαπούσαν τη ζωή, τις διασκεδάσεις και τις τέχνες.

« Και μέχρι σήμερα η Σητεία είναι ο τόπος της χαράς, του κεφιού, της δημιουργίας. Ένας τόπος που η ζωή βρίσκει πλέρια την κατάφασή της. Ένας τόπος που συνεχίζει περήφανα μια μεγάλη παράδοση προσφοράς στα γράμματα, τις επιστήμες και τις τέχνες», όπως είπε η ίδια η Μελίνα Μερκούρη, πρώην Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας.

Παροχές ξενοδοχείου

Πολιτική ξενοδοχείου

Check in 13:00 -
Check out - 12:00
Ακύρωση κρατήσεων

Δωρεάν ακύρωση. Για ακυρώσεις μεχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις αργότερα θα χρεωθείτε με 50% απο ολόκληρη την διαμονή. Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

Πληρωμές

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη. Προπληρωμή Καμια προκαταβολη δεν θα χρεωθεί.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες American Express Visa Mastercard
Κατοικίδια Τα κατοικίδια κατόπιν αιτήματος.

Τα αγαπημένα μου

Πρόσθεσε στη λίστα αγαπημένων:
Τρέχον κοινότητα | Τρέχον ξενοδοχείο

   X

Κλείσε το χάρτη

Πολιτική ακυρώσεων

Δωρεάν ακύρωση. Για ακυρώσεις μεχρι 2 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις αργότερα θα χρεωθείτε με 50% απο ολόκληρη την διαμονή. Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.