Καταλύματα επιλεγμένου ξενοδόχου

Αναζήτησε από τις: 
E

Κυβέλη

Περιγραφή ξενοδόχου

Κυβέλη

Διεύθυνση: Καρυόφυτο, 67062, Σταυρούπολη, Καρυόφυτο
Τηλέφωνο: +30 2542031031
Email: info@kyveli-hotel.gr
http://www.kyveli-hotel.gr

 
 

Γενική περιγραφή

Ο χώρος μας βρίσκεται στην περιοχή Καρυόφυτου. Το Άνω και Κάτω Καρυόφυτο βρίσκεται στο νομό Ξάνθης, 12km περίπου βόρεια της Σταυρούπολης και της κοιλάδας του ποταμού Νέστου και σε απόσταση 38km περίπου από την πόλη της Ξάνθης. Βρίσκεται σε υψόμετρο 660m με θέα την κοιλάδα του Νέστου. Το σημείο που βρίσκεται το Καρυόφυτο με βάση τις κλιματολογικές συνθήκες είναι το ιδανικότερο μέρος για να ζεί κανείς. Χαρακτηριστικό είναι ότι προπολεμικά, άνθρωποι με αναπνευστικά κυρίως προβλήματα αποτελούσαν συχνά τους επισκέπτες και θαμόνες των παραδοσιακών πανδοχείων. Σήμερα, το χωριό έχει 162 κατοίκους, 3 γνωστές για τη γευσηγνωσία τους ταβέρνες, ένα παραδοσιακό καφενείο και ένα mini market.

Η περιοχή παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια έντονη προσέλευση επισκεπτών εναλλακτικού τουρισμού λόγω της σπάνιας φυσικής ομορφιάς και της ιδιαίτερης ιστορικής και λαογραφικής πολυμορφίας που καταγράφεται σε αυτή. Είναι χαρακτηριστικό πως το Κάτω Καρυόφυτο είναι χαρακτηρισμένο σαν παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός.

Αποστάσεις Αποστάσεις από και προς κύριες πόλεις και άλλα σημεία. Ξάνθη: 37km Δράμα: 60km Σταυρούπολη: 12km Αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος": 65km Παραλίες Ξάνθης: 65km

Περιβάλλον

περιοχή παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια έντονη προσέλευση επισκεπτών εναλλακτικού τουρισμού λόγω της σπάνιας φυσικής ομορφιάς και της ιδιαίτερης ιστορικής και λαογραφικής πολυμορφίας που καταγράφεται σε αυτή. Είναι χαρακτηριστικό πως το Κάτω Καρυόφυτο είναι χαρακτηρισμένο σαν παραδοσιακός διατηρητέος οικισμός

Παροχές ξενοδοχείου

Γενικά

Οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν  Πρωινό Room service (χωρίς χρέωση) Τζάκι Υδρομασάζ Κλιματισμό TV Mini bar Barbeque Cafe bar Παιδική χαρά Ελεύθερο parking Free WiFi Πιστολάκι για τα μαλλιά

Internet

Δωρεάν ! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται.

Χώρος στάθμευσης

Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

Δραστηριότητες

Διαδρομές και μονοπάτια
Περιηγηθήτε στις καταγεγραμμένες διαθέσιμες διαδρομές στην περιοχή. Ο διαδρομές παρέχονται ως online χάρτες (Google Maps). Μην διστάσεται να μας ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Οι διαδρομές προσφέρονται για: Ποδήλατο βουνού (MTB) Μηχανές (motocross) Οχήματα εκτός δρόμου (4WD) Σε συνεννόηση με το προσωπικό μας μπορείτε να προγραμματίσετε την μεταφορά σας στα σημεία εκκίνησης. Κατάλληλα (pick-up) οχήματα είναι διαθέσιμα για την μεταφορά των ποδηλάτων.

Μονοπάτια
Στην περιοχή υπάρχει πληθώρα μονοπατιών, διαφόρων βαθμών δυσκολίας, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε περιπατητή. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το προσωπικό μας και να σχεδιάσετε την δική σας εξόρμηση. Σύντομα τα μονοπάτια της περιοχής θα χαρτογραφηθούν και θα αποτυπωθούν σε online χάρτες.

Άλλες δραστηριότητες
Canoe - cayak Rafting Ιππασία Flying fox Αναρρίχηση / Καταρρίχηση Τοξοβολία Paintball

Πολιτική ξενοδοχείου

Check in 12:00
Check out 12:00
Ακύρωση κρατήσεων

Δωρεάν ακύρωση. Για ακυρώσεις μεχρι 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις αργότερα η μη εμφάνιση θα χρεωθείτε με 1/3 απο ολόκληρη την διαμονή.

Πληρωμές

Προκαταβολη το 1/3 της διαμονής. Ο Ξενώνας διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες Mastercard, Visa
Κατοικίδια Τα κατοικίδια κατόπιν αιτήματος

Τα αγαπημένα μου

Πρόσθεσε στη λίστα αγαπημένων:
Τρέχον κοινότητα | Τρέχον ξενοδοχείο

   X

Κλείσε το χάρτη

Πολιτική ακυρώσεων

Δωρεάν ακύρωση. Για ακυρώσεις μεχρι 3 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις αργότερα η μη εμφάνιση θα χρεωθείτε με 1/3 απο ολόκληρη την διαμονή.