Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


Hotel Αιγών

Τοποθεσία: Βεργίνα |Βέροια |Ημαθία |Κεντρική Μακεδονία

Κατηγορία: Ξενοδοχεία

Διεύθυνση: Βεργίνα, 59032, Ημαθίας
Γενική περιγραφή

Οι όψεις γενικότερα στη βάση του κτιρίου επενδύονται με πωρόλιθο περιοχής. Το κτίριο επικαλύπτεται με σκεπή με κεραμίδια ελληνικά. Τα κουφώματα και τα κάγκελα είναι ξύλινα. Στην περίμετρο του ξενοδοχείου υπάρχει κήπος με γκαζόν και διακοσμητικά φυτά, όπως επίσης και μια μεγάλη καρυδιά, η ποία προσφέρει κάτω από τον ίσκιο της στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Στο ισόγειο υπάρχει η ρεσεψιόν, σνακ - μπάρ, και σαλόνι με τζάκι ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχουν τα δωμάτια του ξενοδοχείου. Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό να εξυπηρετήσει άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και την ευκολότερη μετάβαση των επισκεπτών στα δωμάτια. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου επικρατεί άψογη καθαριότητα η οποία μαζί με το ζεστό και φιλικό περιβάλλον συμβάλει στην δημιουργία μιας ευχάριστης διαμονής.

Περιβάλλον

Το ξενοδοχείο "hotel ΑΙΓΩΝ" βρίσκεται στην Βεργίνα η οποία είναι το πιο ιστορικό μέρος της Ελλάδος, και από τα πιο ιστορικά παγκοσμίως, και αυτό γιατί στην περιοχή αυτή υπήρξε η παλιά πρωτεύουσα του αρχαίου Μακεδονικού κράτους, οι ΑΙΓΕΣ. Η Βεργίνα είναι το πιο ιστορικό μέρος της Ελλάδος, και από τα πιο ιστορικά παγκοσμίως, και αυτό γιατί στην περιοχή αυτή υπήρξε η παλιά πρωτεύουσα του αρχαίου Μακεδονικού κράτους, οι ΑΙΓΕΣ. Στην Βεργίνα υπάρχουν τα Ανάκτορα, το αρχαίο θέατρο και οι Βασιλικοί Τάφοι. Ο Τάφος του Φιλίππου με τα μοναδικής αξίας ευρήματά του (χρυσή λάρνακα, υδρία, στεφάνια, ασπίδα κ.λ.π.), φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο μουσείο , αποτελούν στοιχεία παγκόσμιας ακτινοβολίας και γίνονται πόλος έλξης χιλιάδων τουριστών κάθε χρόνο από όλα τα μέρη της γης.

Παροχές ξενοδοχείου

Γενικά

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας. Τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα στοιχεία που περιμένει να συναντήσει ο επισκέπτης σε καταλύματα ποιότητας (κλιματισμός ψύξης - θέρμανσης, τηλεόραση, πρίζα για σύνδεση στο internet, ατομική τουαλέτα με ντους και σεσουάρ για τα μαλλιά). Προσφέρει πρωινό, αποτελούμενο κατά βάση από τοπικά προϊόντα (μαρμελάδα, μέλι, τυροκομικά, παραδοσιακά γλυκά, πίτες κ.λ.π.), με κυρίαρχο τον ρόλο προϊόντων ειδικά φτιαγμένων για την ξενοδοχειακή μονάδα, από κατοίκους της περιοχής. Διαθέτει σνακ-μπαρ για λιτά γεύματα (σάντουϊτς, κρύα πιάτα, κ.λ.π.), καφέ και ποτό. Προβάλει σε ειδικά διαμορφωμένες βιτρίνες, τοπικά προϊόντα (μαρμελάδες, γλυκά κ.λ.π.) τα οποία παρασκευάζονται αποκλειστικά για την μονάδα από παραγωγούς της Βεργίνας και ο επισκέπτης δύναται και να τα προμηθευτεί. Διοργανώνει επισκέψεις σε φάρμες της Βεργίνας όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί δωρεάν φρούτα εποχής (μήλα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, σύκα, ακτινίδια κ.λ.π.). Παρέχει ενημέρωση για τις δυνατότητες αναψυχής και για τις δραστηριότητες που μπορεί να πραγματοποιήσει ο επισκέπτης. Οργανώνει δραστηριότητες όπως εκδρομές, περιηγήσεις, κ.λ.π. από κοινού με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του χώρου.

Υπηρεσίας

Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας. Τα δωμάτια διαθέτουν όλα τα στοιχεία που περιμένει να συναντήσει ο επισκέπτης σε καταλύματα ποιότητας (κλιματισμός ψύξης - θέρμανσης, τηλεόραση, πρίζα για σύνδεση στο internet, ατομική τουαλέτα με ντους και σεσουάρ για τα μαλλιά).

Internet

Δωρεάν ! WiFi internet διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται

Χώρος στάθμευσης

Παρέχει άνετο πάρκινγκ δωρεάν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Δραστηριότητες

Διοργανώνει επισκέψεις σε φάρμες της Βεργίνας όπου ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί δωρεάν φρούτα εποχής (μήλα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, σύκα, ακτινίδια κ.λ.π.). Παρέχει ενημέρωση για τις δυνατότητες αναψυχής και για τις δραστηριότητες που μπορεί να πραγματοποιήσει ο επισκέπτης.

Πολιτική ξενοδοχείου

Check in 13:00 -
Check out - 12:00
Ακύρωση κρατήσεων

Για ακυρώσεις τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις αργότερα θα χρεωθείτε με το 30% του συνολικού ποσού της κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

Πληρωμές

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προεγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες American Express, Visa, Mastercard
Κατοικίδια Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος.

Εκτύπωση στις 28/05/2020
Από την ιστοσελίδα: Κρατήσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, www.kratise.gr
www.kratise.gr/el/sx_Print.asp?supID=36