Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML


Acropolis Hotel

Τοποθεσία: Λιμένας Θάσου |Θάσος |Καβάλα |Ανατολική ΜακεδονίαΘράκη

Κατηγορία: Ξενοδοχεία

Διεύθυνση: Γαλικής Αρχαιολογικής Σχολής 59, 64004 Θάσος, Λιμένας Θάσου, Λιμένας
Γενική περιγραφή

Το Ξενοδοχείο Ακρόπολις βρίσκεται σε έναν από τους ομορφότερουs και πιο κοσμοπολίτικουs τουριστικούs προορισμούs τηs Θάσου.

Στο κέντρο της Θάσου στην πρωτεύουσα τον Λιμένα βρίσκεται και το ξενοδοχείο μας με ιστορία φιλοξενίας πάνω από μισό αιώνα με ιδιαίτερη προσωπικότητα που κάνει τους επισκέπτες να αισθάνονται <<σαν το σπίτι τους>>.

Νεοκλασσικό αρχοντικό της οικογένειας Προέδρου έχει ανακαινισθεί πρόσφατα ώστε να προσφέρει την μεγαλύτερη ποιότητα στην παραμονή σας.

Περιβάλλον

Η νήσος Θάσος βρίσκεται στη βόρεια Ελλάδα, αντίκρυ από τις ακτές της Ανατολικής Μακεδονίας. Το μήκος των ακτών της φτάνει τα 115 χλμ. και η επιφάνεια του εδάφους της απλώνεται σε 378,84 τετρ. χλμ. Μια απόσταση 18 ναυτικών μιλίων τη χωρίζει από την Καβάλα και μόλις 6 μίλια από την Κεραμωτή και το Αεροδρόμιο της Καβάλας. Διοικητικά, η Θάσος υπάγεται στο Νομό Καβάλας και είναι μια από τις επαρχίες του.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι ο Λιμένας. Το νησί είναι κατάφυτο και η ξυλεία αποτελεί ένα από τα κύρια εισοδήματα των Θασίων, όπως και η εξόρυξη μαρμάρου, ο τουρισμός, το λάδι, οι ελιές, το μέλι κ.ά. Ελιές, πεύκα, πλατάνια, έλατα, φλαμουριές, κέδρα, κρανιές και άλλα ήμερα και άγρια δέντρα καλύπτουν τους μικρούς κάμπους μέχρι τις κορφές των βουνών. Έχει περίπου 14.000 κατοίκους.

 

Παροχές ξενοδοχείου

Γενικά

Κλιματισμό, κήπο , Ιnternet, Parking

Παιδιά κι επιπλέον κρεβάτια

Δωρεάν!

Υπηρεσίας

Η άνεση σας ξεκινάει με τα σαλόνια, χώρο υποδοχής, διακοσμημένα με αντίκες και παλιά σκεύη της οικογένειας μας καθώς επίσης και ένα όμορφο λουλουδιασμένο κήπο για να απολαύσετε το πρωινό σας. Διαθέτουμε χώρο στάθμευσης, χρηματοκιβώτιο και υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Internet

Δωρεάν ! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται

Πολιτική ξενοδοχείου

Check in 14:00 - 21:00
Check out 09:00 - 12:00
Ακύρωση κρατήσεων

Δωρεάν ακύρωση Για ακυρώσεις μέχρι 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις κάτω των 10 ημερών θα χρεωθείτε με 30% από την συνολική αξία της κράτησης. Σε περίπτωση μη εμφάνισης θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

Πληρωμές

Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη. Για κάθε κράτηση άνω των 2 διανυχτερεύσεων θα χρεωθείτε μια προκαταβολή του 10% από την συνολική αξία της κράτησης.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard
Κατοικίδια Τα κατοικίδια επιτρέπονται.

Εκτύπωση στις 07/08/2020
Από την ιστοσελίδα: Κρατήσεις Ξενοδοχείων στην Ελλάδα, www.kratise.gr
www.kratise.gr/el/sx_Print.asp?supID=72